17 June 2012

p KL balik KL

Malasnya aku nak p keja arini,,penat gila,,,semalam bas bwk slow giler bayangkan la bertolak dari KL pukui 2 pm,,,smpai umah dekat koi 9mlm,,,kalau aku bwk koi 6 dah smpai agaknya( pandai ka bwk bas)huhu.....tapi kursus kali ni memang best,,,walaupown jadual agak padat tp memberi kesan positif dalam diri dan kerjaya aku,,,bleh ka ayat skema aku nie...huhhu,,,,

8.00am-tunggu di tapak pesta sg nibong

                                           yana,aku,zie sempat lagi berposing smntara tnggu bus

                                                     pa'ah,zie,aku,reno,yana n gee det

8.15 am-bus bertolak

                                                 hahha,,,atas bas dok sebelah mek zie...

  time berenti makan,be---

2.00pm-sampai Quality hotel (6 jam atas bas)
                                           aku,yana,zi,kak na,reno n gee det


                                            ta daaa,,,smpai bilik,,,bleh ler....

                                                      nak keluaq p jalan tar,,,

                                                    dalam lif pown jadi kerja


8.00pm-makan dulu
                                                 menambahkan berat badan..hahah

 8.30 pm-msk kelas
                                           yana,farah,aku dengar ceramah tah apa2...
                                               sempat lagi ......

hari kedua-
                                                                tea time


                                               no diving yer...

                                                           habis clas p sogo plak
ushar kain kedai kawan farah


 malam p kelas plak,,,aduhhh penat!!!!

hari ketiga -ahad balik penang,,huhu,,,rindu naqeeb nieeeeeeeeee...





  

selamat tinggal K.L tahun depan jumpa lagi...............


13 June 2012

Sedih..........

Emm...walaupun kursus 2 hari lagi tp dah mula rasa sedih coz terpaksa meninggalkan my chinta kat umah,,,,of coz la 1st time tinggal dia tdoQ tanpa aku....mesti meroyan aku kat KL nanti....ni la perasaan mak bpk kita selepas anak2 besaq tnggal depa kan(p study kat u,,kawen,,,msk asrama) mcmna perasaan aku klu naqeeb dah besaq nanti...



Kursus 3 hari 2 malam akan berlangsung di Quality hotel kat K.L start 15 jun hingga 17 jun 2012..Harap selamat Pulang dan kembali menatap suami n chinta hati aku ,,,,Semasa aku kusus kat sana nant naqeeb di bawah jagaan husband n family aku kat Kulim(jaga anak den elok2 yer) huhhu...wisau......ye la my hero ni terlebih sudah,,suka manjat2,,,,
Ni CArA nAQEeb dRIvE LA...



nAQEEB DOK UMAH nAnny elok2 ye...jgn nakal2....Daddy time malam jgn lupa bancuh susu naqeeb,,jgn asek sumbat puting ja coz maleh bangun,,,,heeee.........ksian dia lapaiq cucu.........

  KL NANTI KAN ORG PENANG SERBU HAMPA NA.........


11 June 2012